Terugroepactie Hama WiFi buitenstopcontact

Fabrikant Hama is een terugroepactie gestart voor een WiFi Buitenstopcontact. Er is in bepaalde gevallen risico op het krijgen van een elektrische schok.

Melding terugroepactie Hama WiFi buitenstopcontactDe terugroepactie geldt voor het WiFi Buitenstopcontact met artikelnummer 176570 en met in ieder geval partijnummer F1004344. Deze gegevens vindt u rechtsboven op het type-etiket en op de achterkant van de verpakking.

In sommige gevallen kunnen we barsten in de behuizing zitten. Bij gebruik buitenshuis en in vochtige omstandigheden kan het dan gebeuren dat de gebruiker een elektrische schok krijgt.

Heeft u dit buitenstopcontact van Hama? Schakel dan, voor de zekerheid, eerst de huiszekering uit. Verwijder daarna pas de stekker uit het stopcontact.

Controleer het artikel zorgvuldig op scheuren of beschadigingen. Als dit zo is, of als u twijfelt, breng het artikel dan terug naar de winkel. Ook als u dit model buitenstopcontact heeft maar met een ander partijnummer, controleer dan of het product geen gebreken heeft. Ook in dat geval kunt u het product terugbrengen naar de winkel.

Wilt u meer informatie over deze terugroepactie van Hama, neem dan contact op met de klantenservice van Hama via het e-mailadres service-retouren-center@hama.de. U kunt ook bellen naar het telefoonnummer +49 90 91 502 356 (internationaal tarief Duitsland).

Bron: Hama, 10 januari 2022