Terugroepactie DekaMarkt Vers Voordeel Filet Americain

Supermarktketen DekaMarkt roept de Vers Voordeel Filet Americain naturel terug. Door een verpakkingsfout kan het product voor de houdbaarheidsdatum bederven.

Melding Terugroepactie DekaMarkt Vers Voordeel Filet AmericainDe terugroepactie geldt voor de Vers Voordeel Filet Americain naturel in verpakking 250 gram met EAN code 8713999994725. Alle verpakkingen, ongeacht de TGT-datum, worden teruggeroepen.

Het product is verpakt in een te klein bakje. Het kan daardoor gebeuren dat de sealnaad daardoor verbroken raakt. Als het product niet goed afgesloten is, dan is er risico dat het product niet meer veilig is te consumeren voordat de Te Gebruiken Tot-datum (TGT-datum) is bereikt.

Als u deze filet americain heeft gekocht, eet deze dan niet op. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van DekaMarkt. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug, ook zonder de kassabon.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van Vers Voordeel Filet Americain naturel door DekaMarkt? Neem dan contact op met de klantenservice van DekaMarkt via telefoonnummer 088 – 313 55 55.

Bron: DekaMarkt, 20 januari 2022