Terugroepactie Charif Food Gepelde Pompoenpitten

Leverancier Charif Food is een terugroepactie gestart voor bulkverpakkingen gepelde pompoenpitten. In deze pompoenpitten is mogelijk de schadelijk Salmonella bacterie aanwezig.

Melding terugroepactie Charif Food Gepelde PompoenpittenDe terugroepactie geldt voor de verpakkingen gepelde pompoenpitten met houdbaarheidsdatum 25-10-2022. Op de verpakkingen staat lotnummer K-2102NLD0033002 / 144025-257 vermeld.

In deze partij gepelde pompoenpitten is een te hoge hoeveelheid van de schadelijke bacterie Salmonella gevonden. Het eten van producten die besmet zijn met Salmonella kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt met name voor jonge kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand.

Als u deze gepelde pompoenpitten heeft gekocht, dan wordt u dringend aangeraden deze niet te eten. U kunt het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u retour.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met Charif Food via telefoonnummer 06 – 31 91 85 07 of per e-mail via charif-food@live.nl.

Bron: Charif Food, 26 januari 2022