Terugroepactie ALDI Home Creation koffie- en theeglazen

Supermarktketen ALDI is een terugroepactie gestart voor Home Creation dubbelwandige koffie- en theeglazen. De glazen kunnen bij contact te snel breken. Hierdoor ontstaat risico op letsel door glassplinters en glasbreuk.

Melding terugroepactie ALDI Home Creation koffie- en theeglazenDe terugroepactie geldt voor de ALDI Home Creation dubbelwandige koffie- en theeglazen van leveranciers Ritzenhoff AG met EAN code 23022140. Deze glazen zijn in filialen van ALDI in Nederland verkocht vanaf 15 december 2021.

Uit onderzoek is gebleken dat de glazen bij contact te snel kunnen breken. Daardoor ontstaat er risico op letselschade door glasbreuk en glassplinters.

Als u deze glazen heeft gekocht wordt u dringend geadviseerd deze glazen niet meer te gebruiken. Breng ze terug naar een filiaal van ALDI. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug; een kassabon is niet nodig.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van de dubbelwandige koffie- en theeglazen door ALDI kunt u contact opnemen met de supermarktketen. Gebruik daarvoor het contactformulier op de website van ALDI.

Bron: ALDI, 28 januari 2022