Terugroepactie Albert Heijn Queso Iberico

Supermarktketen Albert Heijn is een terugroepactie gestart voor verpakkingen Queso Iberico. In de kaas zijn mogelijk de schadelijke E.coli en Listeria bacteriën aanwezig.

Melding terugroepactie Albert Heijn Queso IbericoDe terugroepactie geldt voor de AH Queso Iberico kaas met de volgende houdbaarheidsdatums:

  • 5-01-2022
  • 6-01-2022
  • 7-01-2022
  • 8-01-2022
  • 12-01-2022

Omdat in de kaas de schadelijke E. coli bacterie (variant Shigatoxineproducerende E.coli) en de eveneens schadelijke Listeria bacterie aanwezig is, adviseert Albert Heijn dringend om de kaas niet te eten.

Het eten van producten met E.coli en / of Listeria kan zeer schadelijk zijn voor mensen met een verminderde weerstand, zwangere vrouwen, jonge kinderen en ouderen.

Heeft u deze kaas gekocht en heeft deze één van de genoemde houdbaarheidsdatums, dan kunt u deze terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Als u de kaas online heeft gekocht dan kunt u dit formulier invullen.

Wilt u meer informatie over de terugroepactie van Queso Iberico door Albert Heijn? Neem dan contact op met de klantenservice van de supermarktketen. U vindt de contactgegevens op www.ah.nl/klantenservice.

Bron: Albert Heijn, 6 januari 2022