Belangrijke veiligheidswaarschuwing COOP Plantaardige Schnitzel XXL

Supermarktketen COOP waarschuwt dat er een verpakkingsfout is gemaakt bij een beperkt aantal verpakking COOP Plantaardige Schnitzel XXL. In deze verpakkingen is mogelijk de Varkensschnitzel XXL verpakt.

Melding belangrijke veiligheidswaarschuwing COOP Plantaardige Schnitzel XXLDe waarschuwing betreft de verpakkingen COOP Schnitzel Plantaardig XXL met EAN code 8713526837983 met houdbaarheidsdatums 15-01-2022  en 16-01-2022 en lotnummer 211311273.

Door een fout zit in deze verpakkingen mogelijk een Varkensschnitzel XXL. Het product in de verpakking is dan niet geschikt voor mensen die geen vlees willen eten of geen varkensvlees willen of mogen eten.

Heeft u dit product onlangs gekocht bij COOP? Controleer dan alstublieft het EAN-nummer, de houdbaarheidsdatum en het lotnummer. Als uw verpakking mogelijk een varkensschnitzel bevat die u niet wilt of mag eten, dan kunt u het product terugbrengen naar een filiaal van COOP. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Voor meer informatie over deze veiligheidswaarschuwing kunt u contact opnemen met de klantenservice van uw COOP supermarkt.

Bron: COOP, 12 januari 2022