Allergenenwaarschuwing DekaMarkt Gebraden Gehaktbal

Supermarktketen DekaMarkt waarschuwt dat er een verpakkingsfout is gemaakt bij de DekaVers Gebraden Gehaktbal met jus. De saus bij de gehaktballen bevat mogelijk de allergenen TARWE en SOJA.

Melding allergenenwaarschuwing DekaMarkt Gebraden GehaktbalDe allergenenwaarschuwing geldt voor de DekaVers Gebraden Gehaktbal met jus met EAN code 2390740 (eerste 7 cjfers) met te gebruiken tot-datum 23-1-2022.

Bij het verpakken van deze gehaktbal is mogelijk een zakje Oosterse vinaigrette verpakt in plaats van een zakje Jus. Het zakje Oosterse vinaigrette bevat de allergenen SOJA en TARWE en de saus is daardoor niet geschikt voor mensen met een allergie voor SOJA en/of TARWE.

DekaMarkt wijst er op dat de gehaktballen zelf ook SOJA bevatten en daardoor zelf ook niet geschikt zijn voor mensen met een SOJA-allergie.

Als u dit product gekocht heeft, controleert u dan of u een zakje jus heeft of een zakje Oosterse vinaigrette. Het zakje Oosterse vinaigrette is herkenbaar aan de witte opdruk met de tekst ‘Oosterse vinaigrette’.

Consumenten met een allergie voor SOJA en/of TARWE kunnen het product terugbrengen naar een filiaal van DekaMarkt. Het aankoopbedrag krijgen zij dan terug, ook zonder kassabon.

Heeft u geen allergie voor soja of tarwe? Dan kunt u het product wel gewoon eten.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van DekaMarkt voor de DekaVers Gebraden Gehaktbal met jus? Neem dan contact op met de klantenservice van DekaMarkt op telefoonnummer 088 -313 55 55.

Bron: DekaMarkt, 16 januari 2022