Allergenenwaarschuwing 1deBeste Surimi Garnalensalade Dirk

Supermarktketen Dirk heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor 1deBeste Surimi Garnalensalade.  Door een verpakkingsfout is de allergeneninformatie niet correct. Let op: dit is een correctie van een eerder bericht!

Melding Allergenenwaarschuwing 1deBeste Surimi Garnalensalade DirkDe allergenenwaarschuwing geldt voor de 1deBeste Surimi garnalensalade in verpakking 150 gram  met EAN code 8710871190367 en de houdbaarheidsdatum 23-01-2022.

In deze verpakking is 1deBeste Surimi krabsalade verpakt. Dat product bevat de allergeen MOSTERD, maar nu staat deze allergeen niet op de verpakking vermeld.

Het product is niet geschikt voor mensen met een MOSTERDallergie.

Kunt u het product niet eten vanwege een allergie voor MOSTERD? U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Dirk.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing voor 1deBeste Surimi garnalensalade door Dirk? Neem dan contact op met de klantenservice van Dirk. Deze  is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 313 44 44.

Heeft u geen allergie voor mosterd? Dan kunt u het product gewoon eten.

Bron: Dirk, DekaMarkt, 4 januari 2022
Update: Dirk, 6 januari 2022 – het gaat hier om een verpakkingsfout van producten die zijn uitgeleverd bij Dirk. Er is geen allergenenwaarschuwing voor DekaMarkt