Terugroepactie Tefal Smart’n Light broodrooster

Fabrikant Tefal is een terugroepactie gestart voor een Tefal Smart’n Light Broodrooster. Er is bij gebruik risico op een elektrische schok.

Melding terugroepactie Tefal Smart'n Light broodroosterDe terugroepactie betreft het Tefal Smart’n Light Broodrooster model TL640810. Deze broodrooster zijn gemaakt en verkocht in 2021.

Bij het hanteren van het broodrooster is het mogelijk dat, als het verwarmingselement in het broodrooster aangeraakt wordt,  de gebruiker een elektrische schok krijgt, ook als het broodrooster niet in gebruik is.

Als u een Tefal broodrooster heeft, dan kunt u het type broodrooster controleren aan de onderkant van het apparaat. Is uw Tefal broodrooster van het type TL640810? Gebruik het broodrooster dan niet meer.

U kunt het apparaat zonder kosten terugsturen naar Tefal. U krijgt dan de consumentenadviesprijs van €66,99 op uw rekening gestort. Een aankoopbon is niet nodig.

Om het broodrooster terug te sturen naar Tefal moet u het terugsturen registreren op deze pagina.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van het Smart’n Light broodrooster van Tefal? Neem dan contact op met telefoonnummer 043 – 88 00 134. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00u tot 17.00u. U kunt ook een e-mail sturen naar tefalrecall@customercare.info.

Tefal wijst er op dat andere modellen broodroosters van Tefal gewoon veilig kunnen worden gebruikt.

Bron: Tefal, 22 december 2021