Terugroepactie KOYO Bounca The Squig knuffel

Het bedrijf Games Workshop is een terugroepactie gestart voor de KOYO: Bounca The Squig Limited Edition pluchen knuffel. Omdat onderdelen los kunnen komen bestaat er verstikkingsgevaar voor jonge kinderen.

Melding terugroepactie KOYO Bounca The Squig knuffelDe terugroepactie geldt voor de Bounca The Squig-knuffels met de code Production 0721D Batch #001 op het ingenaaide label.

De pompoms van de knuffel kunnen loslaten, en zo een verstikkingsgevaar vormen voor jonge kinderen.

Heeft u deze knuffel gekocht, gebruik de knuffel niet meer, en hou de knuffel buiten bereik van jonge kinderen.

U kunt het product terugbrengen naar een winkel van Games Workshop of Warhammer. Het volledige aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Als u niet in de gelegenheid bent om het product terug te brengen naar de winkel, dan kunt u ook op onderstaande manier uw aankoopbedrag terugkrijgen:

  1. Knip alle labels van het product. Het product is geleverd met twee labels: een ingenaaid label, en een kartonnen label met de streepjescode. Als u het kartonnen label niet meer heeft dan is dat geen probleem.
  2. Knip de staart van de knuffel af met een schaar.
  3. Leg het label (of de labels) op een wit vel, samen met de staart en een briefje met daarop uw postcode.
  4. Maak een foto met daarop duidelijk zichtbaar het label, de staart en uw postcode.
  5. Vul dit formulier van Games Workshop in.

Als u de gegevens opgestuurd heeft, gooi het speelgoed dan weg en zorg er voor dat kinderen het niet opnieuw kunnen pakken.

Wilt of kunt u de gegevens niet online invullen, dan kunt u ook dit formulier downloaden en het opsturen samen met een afdruk van de foto naar het adres:

Games Workshop
c/o Customer Services (RECALL)
Willow Road
Nottingham NG7 2WS
UK

Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u bellen met de klantenservice van Games Workshop. In Nederland kunt u daarvoor bellen naar 020 – 623 28 00.

Bron: Games Workshop, 3 december 2021