Terugroepactie FRIGG siliconen spenen

Fabrikant FRIGG is een terugroepactie gestart voor siliconen spenen. Door een productiefout is het mogelijk dat de speen los komt van het schildje. Dat kan leiden tot verstikkingsgevaar.

Melding terugroepactie FRIGG siliconen spenenDe terugroepactie geldt voor alle FRIGG siliconen spenen die zijn bij diverse winkels verkocht in ieder geval in de periode tussen 1/4/2021 en 14/12/2021.

Deze terugroepactie geldt NIET voor de latex/natuurrubber spenen. U kunt de twee soorten herkennen aan de kleur. De siliconenspeen is wit, die van latex/natuurrubber is bruin. Deze bruine speen is dus wèl veilig.

FRIGG heeft bij controles ontdekt dat een kleine spleet kan zitten aan de onderzijde van de speen. De speen kan daardoor loskomen van het schild.

Als u deze speen of spenen heeft, gebruik deze dan niet meer. Breng het artikel terug naar de winkel, of neem contact op met de webshop als u de spe(e)n(en) online heeft gekocht. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Wilt u meer informatie over deze terugroepactie, dan raden wij u aan op contact op te nemen met de fabrikant via het e-mail adres info@frigg.com.

Bron: FRIGG, ilovespeelgoed, Prénatal, 17 december 2021