Allergenenwaarschuwing Jumbo Pastasaus Spinazie Room

Supermarktketen Jumbo heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor Jumbo Pastasaus spinazie room. In een aantal gevallen kan er een verkeerd etiket op het product zitten. De allergeen EI wordt daardoor niet vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing Jumbo Pastasaus Spinazie RoomDe allergenenwaarschuwing geldt voor de Jumbo Pastasaus spinazie room in verpakking 275 gram met THT-datum 28-01-2022. De foute verpakkingen hebben het etiket van Jumbo Pastasaus tomaat mascarpone, met EAN code 8718452585618. De juiste EAN code voor Pastasaus Spinazie room is 8718452585588.

Door het foutieve etiket staat de allergeen EI niet vermeld op de verpakking. Deze allergeen zit wel in de Pastasaus spinazie room. Het product is dus niet geschikt voor mensen met een allergie voor EI.

Consumenten met een allergie voor EI die de Jumbo Pastasaus Spinazie room hebben gekocht worden dringend aangeraden het product niet te eten. Zij kunnen het product terugbrengen naar een filiaal van Jumbo. Het aankoopbedrag wordt dan vergoed, een kassabon is niet nodig.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van Jumbo voor Pastasaus Spinazie room met een verkeerd etiket? Neem dan contact op met de klantenservice van Jumbo op telefoonnummer 0800 – 0220 161.

Jumbo wijst er op dat consumenten zonder allergie voor ei de Jumbo Pastasaus Spinazie room gewoon kunnen eten.

Bron: Jumbo, 28 december 2021