Allergenenwaarschuwing Ferrero Grand Ferrero Rocher Dark chocolade

Fabrikant Ferrero waarschuwt dat de allergeneninformatie op het product Grand Ferrero Rocher Dark niet volledig is. Het product kan sporen van MELK bevatten, maar dat staat niet op het etiket vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing Ferrero Grand Ferrero Rocher Dark chocolade (v2)De allergenenwaarschuwing geldt voor de Grand Ferrero Rocher Dark in verpakking 125 gram en houdbaarheidsdatum 20/04/2022.

De betrokken batchcodes zijn:

  • L198RW-J
  • L283RW-J
  • L306RW–

Deze producten zijn verkocht bij Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat en Groeneveld.

In dit product kunnen sporen van MELK aanwezig zijn, maar deze allergenenvermelding ontbreekt op de verpakking. Consumenten met een allergie of intolerantie voor MELK worden dringend aangeraden dit product niet te eten.

Heeft u dit product van Ferrero gekocht en kunt u het door een allergie of intolerantie voor MELK niet eten? Neem dan contact op met de klantenservice van Ferrero via telefoonnummer 00800 – 21 04 21 04 of via https://www.ferrero.nl/ferrerocare. U krijgt het aankoopbedrag dan vergoed.

Consumenten zonder allergie of intolerantie voor melk kunnen het product gewoon veilig eten.

Ferrero wijst er op dat deze waarschuwing niet geldt voor andere producten van Ferrero of Ferrero Rocher. Andere verkooppunten dan de hierboven genoemde hadden deze specifieke batches, waar de allergenenwaarschuwing voor geldt, niet in de schappen.

Wilt u meer informatie over deze allergenenwaarschuwing voor de Grand Ferrero Rocher Dark? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met de klantenservice van Ferrero via de eerder vermelde mogelijkheden.

Bron: Ferrero, Nêderlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), 27 december 2021
Update: 27 december 2021 (productiecodes en verkooppunten toegevoegd)