Terugroepactie Clementoni Bloem Rammelaar

Speelgoedwinkelketen Intertoys maakt bekend dat fabrikant Clementoni een terugroepactie is gestart voor de Bloem Rammelaar van dat merk. Het gebruik van deze rammelaar kan gevaarlijk zijn voor jonge kinderen.

Melding terugroepactie Clementoni Bloem Rammelaar IntertoysDe terugroepactie geldt voor de Clementoni Bloem Rammelaar met Intertoys artikelnummer 1984826 en streepjescode 8005125173266, zo meldt de speelgoedwinkelketen.

De fabrikant geeft aan dat ook verpakkingen met streepjescode 8005125173600 onder deze terugroepactie vallen.

Uit meldingen en daarop volgend intern onderzoek door Clementoni is gebleken dat er bij gebruik kleine stukjes van de rammelaar kunnen breken. Als jonge kinderen deze in de mond stoppen ontstaat verstikkingsgevaar.

Heeft u deze Bloem Rammelaar van Clementoni gekocht? Gebruik deze dan niet meer en hou de rammelaar buiten bereik van kinderen.

U kunt het artikel terugbrengen naar de winkel, op vertoon van de kassabon krijgt u het aankoopbedrag terug, of anders de dagwaarde van het artikel. Ook als u het artikel heeft besteld in de webshop kunt het artikel terugbrengen naar een fysieke winkel.

Wilt u meer informatie over deze terugroepactie van de Clementoni Bloem Rammelaar dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Intertoys via telefoonnummer 085 – 0400 729.

Bron: Intertoys, Clementoni, 13 november 2021