Terugroepactie Albert Heijn Trio Hummus

Supermarktketen Albert Heijn  roept verpakkingen AH Trio Hummus terug. In één productiebatch kan de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig zijn.

Melding terugroepactie Albert Heijn Trio HummusDe terugroepactie geldt voor de AH Trio Hummus in verpakking 210 gram met houdbaarheidsdatum 6-12-2021. De terugroepactie geldt niet voor verpakkingen met een andere houdbaarheidsdatum.

In de verpakkingen met houdbaarheidsdatum 6-12-2021 is mogelijk de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig. Het eten van producten die besmet zijn met Salmonella kan zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt vooral voor mensen met een verminderde weerstand, jonge kinderen, ouderen en zwangere vrouwen.

Heeft u de AH Trio Hummus gekocht en heeft het product de genoemde houdbaarheidsdatum? Eet het product dan niet op. U kunt het terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn, het aankoopbedrag krijgt u terug. Consumenten die het product online hebben gekocht kunnen dit formulier op de website van Albert Heijn invullen.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van AH Trio Hummus door Albert Heijn? Neem dan contact op met de klantenservice van de supermarktketen. De contactgegevens vindt u op deze pagina.

Bron: Albert Heijn, 18 november 2021