Allergenenwaarschuwing ALDI Cranberrypaté en Roompaté

Supermarktketen ALDI heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor Cranberrypaté en Roompaté. In sommige gevallen kunnen er NOTEN in de paté zitten. Deze staan niet als allergeen op de verpakking vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing ALDI Cranberrypaté en RoompatéDe allergenenwaarschuwing geldt voor de Cranberrypaté en Roompaté in verpakkingen 150 gram met houdbaarheidsdatums 3-12-2021, 6-12-2021 en 10-12-2021.

Door een productiefout kunnen er stukjes NOOT in deze verpakkingen Cranberrypaté en Roompaté zitten. De paté in deze verpakkingen is dus niet geschikt voor mensen met een NOTENallergie. Verpakkingen met andere houdbaarheidsdata bevatten geen noten.

Heeft u deze paté gekocht en kunt u deze niet eten vanwege een NOTENallergie? Breng het product dan terug naar de winkel. Dat mag ook als u de verpakking al heeft aangebroken. U krijgt het aankoopbedrag terug, een kassabon is niet nodig.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van ALDI voor Cranberrypaté en Roompaté? Neem dan contact op met de supermarktketen via het contactformulier op de website van ALDI.

Consumenten zonder notenallergie kunnen deze paté wel gewoon eten.

Bron: ALDI, 20 november 2021