Allergenenwaarschuwing AH Oven Vegan Bitterballen

Supermarktketen Albert Heijn waarschuwt dat de genoemde allergenen op verpakkingen AH Oven Vegan Bitterballen mogelijk niet kloppen met de inhoud. Ook zitten er ingrediënten in die niet vegan zijn.Melding allergenenwaarschuwing AH Oven Vegan BitterballenDe waarschuwing geldt voor de AH Oven Vegan Bitterballen met de houdbaarheidsdatums 18/05/2002 en 21/7/2022.

Het product bevat de allergenen EI, MELK, LACTOSE, SELDERIJ en SOJA. Daarnaast zijn de ingrediënten ei, melk en lactose niet veganistisch.

Als u de bitterballen uit deze verpakkingen AH Oven Vegan Bitterballen niet kunt eten vanwege een allergie, of niet wilt eten omdat er ingrediënten in zitten die van dierlijke oorsprong zijn, dan kunt u het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u vergoed.

Heeft u dit product online gekocht? U kunt dan het aankoopbedrag terugkrijgen door dit formulier van Albert Heijn in te vullen.

Wilt u meer informatie over deze allergenenwaarschuwing of de aanwezigheid van dierlijke ingrediënten in deze AH Oven Vegan Bitterballen, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn. De contactgegevens van de klantenservice vindt  u op www.ah.nl/klantenservice.

Bron: Albert Heijn, 17 november 2021