Terugroepactie Riese & Müller Packster 70 bakfietsen

Fabrikant Riese & Müller is een terugroepactie gestart van de Packster 70 bakfietsen. Door een probleem met de kabelbesturing kan de veiligheid niet worden gewaarborgd.

Melding terugroepactie Riese & Müller Packster 70 bakfietsenDe terugroepactie geldt voor alle Packster 70 bakfietsen die zijn verkocht tot en met 6 oktober 2021.

Een probleem met de kabelbesturing kan de rijeigenschappen van deze bakfiets ernstig beïnvloeden. De bakfiets is daardoor niet veilig in gebruik.

Riese & Müller roepen eigenaren van de bakfietsen dan ook op om deze NIET meer te gebruiken.

De fabrikant biedt kopers een oplossing aan voor het probleem. Bent u als koper bekend bij Riese & Müller, dan ontvangt u van de fabrikant meer informatie. Bent u niet als koper geregistreerd bij Riese & Müller, dan kunt u dat alsnog doen via de website https://www.r-m.de/my-bike.

U kunt ook een e-mail sturen naar recall@r-m.de met uw framenummer, adres en telefoonnummer. Ook als u niet zeker weet of u geregistreerd bent, of dat de juiste contactgegevens bekend zijn bij Riese & Müller raden wij u aan deze gegevens per e-mail door te geven.

Riese & Müller wijst er op dat de modellen Packster 60 en Packster 80 niet onder deze terugroepactie vallen.

Bron: Riese & Müller, Tweewieler.nl, 11 oktober 2021