Terugroepactie Kruidvat Wereldstekker

Drogisterijketen Kruidvat en outletketen Prijsmepper roepen een wereldstekker terug. Het product blijkt niet veilig in gebruik waardoor er risico op letsel is.

Melding terugroepactie Kruidvat WereldstekkerMelding terugroepactie Kruidvat Wereldstekker PrijsmepperDe terugroepactie betreft de Kruidvat Wereldstekker met EAN code 8719179473110 die sinds 6 januari 2020 verkocht is in de winkels van Kruidvat en Prijsmepper.

Het is mogelijk dat de stekker van het apparaat dat in de wereldstekker wordt gestoken niet op een juiste en veilig manier wordt ingestoken. Er ontstaat dan risico op een elektrische schok. Door deze elektrisch schok kan de gebruiker letsel oplopen.

Heeft u deze wereldstekker van Kruidvat gekocht? Gebruik deze dan niet meer, maar breng het artikel terug naar een filiaal van de keten waar u deze stekker heeft gekocht. Dit kan ook zonder bon of originele verpakking. Het aankoopbedrag krijgt u terug bij inlevering van het artikel.

Wilt u mee weten over deze terugroepactie van de Wereldstekker van Kruidvat? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met de klantenservice van Kruidvat via telefoonnummer 0318 – 79 80 00.

Bron: Kruidvat, 14 oktober 2021
Update: Prijsmepper, 15 oktober 2021 (wijzigingen vermeld in rood)