Terugroepactie Dirk 1 De Beste Rookworsten

Supermarktketen Dirk roept een batch 1 de Beste Rookworsten Grof en 1 de Beste Rookworsten Fijn terug. In de worsten is mogelijk de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig.

Melding terugroepactie Dirk 1 de Beste rookworsten grof en fijnDe terugroepactie van Dirk betreft de 1 de Beste Rookworsten Grof (met EAN code 2336771) en 1 de Beste Rookworsten Fijn (met EAN code 2336768) met de houdbaarheidsdatum 28-10-2021.

In deze rookworsten is mogelijk de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig. Het eten van producten met Salmonella kan – als deze niet genoeg verhit zijn – zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt vooral voor mensen met een verminderde weerstand, jonge kinderen, ouderen en zwangere vrouwen.

Als u deze worst heeft gekocht, dan wordt u dringend aangeraden deze niet te eten. U kunt het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Heeft u deze worst al wel gegeten en krijgt u gezondheidsklachten of heeft u deze al gekregen, neem dan contact op met uw huisarts voor meer informatie.

Voor meer informatie over de terugroepactie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Dirk via telefoonnummer 088 – 313 44 44 of via het contactformulier op de website van Dirk.

Bron: Dirk, 15 oktober 2021