Allergenenwaarschuwing Chio Maxi Mix Original

Fabrikant Intersnack heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor de Chio Maxi Mix Original. Door een fout bij het verpakking ontbreekt informatie over ingrediënten en de allergenen. Het product is niet voor iedereen geschikt om te eten.

Allergenenwaarschuwing Chio Maxi Mix Original (2)De waarschuwing geldt voor de Chio Maxi Mix Original met EAN code 8710532432331 in verpakking 125 gram en met de houdbaarheidsdatum 01-08-2022. Op de verpakking ontbreekt de productsticker met daarop de ingrediënten en ook de allergenen. Het product is niet geschikt voor mensen met een allergie of intolerantie voor TARWE, MELK, SESAM en/of SOJA.

Op 10 september waarschuwde het bedrijf ook al voor een probleem met de verpakking, maar dat betrof verpakkingen met een andere houdbaarheidsdatum.

Heeft u deze verpakking Chio Maxi Mix Original gekocht en heeft u een intolerantie of bent u allergisch voor TARWE, MELK, SESAM en/of SOJA? Eet dit product dan niet. U kunt het product terugbrengen naar de winkel waar u het heeft gekocht.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing voor Chio Maxi Mix Original? Dan kunt u contact opnemen met de leverancier via telefoonnummer 0314 – 370 200.

Bron: Spar, Jan Linders, 1 oktober 2021