Terugroepactie Xenos Italiaanse Kruidenstrooier

Winkelketen Xenos roept een Italiaanse Kruidenstrooier terug. In de kruiden is mogelijk de schadelijk Salmonella bacterie aanwezig.

Melding terugroepactie Xenos Italiaanse KruidenstrooierDe terugroepactie geldt voor de Xenos Italiaanse Kruidenstrooier met artikelnummer 818499 en de THT datums 25/02/23 en 25/03/23.

In één van de kruidenmixen in deze strooier zit basilicum. In de basilicum is de schadelijke Salmonella bacterie aangetroffen. Het eten van producten die besmet zijn met de Salmonella bacterie kan schadelijk zijn voor de gezondheid, met name voor ouderen, zwangere vrouwen, jonge kinderen en mensen met een verminderde weerstand.

Als u deze kruidenstrooier heeft gekocht bij Xenos, gebruik deze dan niet (meer). U kunt het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug. Een kassabon heeft u niet nodig.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van de Italiaanse Kruidenstrooier door Xenos? Neem dan contact op met de klantenservice van de winkelketen op telefoonnummer 088 – 02 74 300.

Bron: Xenos, 27 september 2021