Veiligheidswaarschuwing Stapelgoed bedje LOFT matras

Leverancier Coming Kids waarschuwt dat een passend matras noodzakelijk is voor een veilig gebruik van het Loft ledikant. Als het matras te klein, bestaat er kans op beknelling.

Advertentie veiligheidswaarschuwing Stapelgoed bedje LOFT matrasDe waarschuwing volgt na de constatering van de NVWA dat een matras, dat niet de juist maat heeft, in de laagste stand van het ledikant gevaar voor beknelling kan opleveren.

In het LOFT STGD ledikant, van metaal, en in de maat 60 x 120 cm, dat is verkocht in de periode november 2016 tot mei 2020 moet een matras met een buitenmaat 60×120 cm  en met een hoogte van 13cm.

Het blijkt dat de matrassen, die in die maat worden verkocht, niet altijd maatvast zijn. Dit kan dus gevaarlijke situaties opleveren.

Leverancier Coming Kids biedt in dat geval, kostenloos, een goed matras aan. Om dit matras te ontvangen, kunt u contact opnemen met Coming Kids via het mailadres loftmatras@coming.nl.

Wilt u meer weten over deze veiligheidswaarschuwing van Coming Kids? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met het bedrijf via het eerder genoemde mailadres.

Bron: Coming Kids, NVWA, 10 februari 2021