Veiligheidswaarschuwing Albert Heijn AH Hollandse Stamppot Hutspot

Supermarktketen Albert Heijn waarschuwt dat de houdbaarheidsdatum van sommige verpakkingen AH Hollandse Stamppot Hutspot met Rookworst niet correct is. Het product is minder lang houdbaar dan aangegeven.

Advertentie belangrijke veiligheidswaarschuwing AH Hollandse Stamppot Hutspot met RookworstDe waarschuwing geldt voor de AH Hollandse Stamppot Hutspot met Rookworst in verpakking 500 gram met daarop de houdbaarheidsdata 14, 15, 16, 17 en 18 december 2020.

Deze houdbaarheidsdatums zijn echter fout. Dit had november moeten zijn.

Heeft u deze maaltijden gekocht? Eet deze dan niet na 14, 15, 16, 17 of 18 november (afhankelijk van de genoemde dag op de verpakking). U kunt het product ook terugbrengen naar Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Wilt u meer weten over deze veiligheidswaarschuwing van Albert Heijn voor de AH Hollandse Stamppot Hutspot met Rookworst? Neem dan contact op met de klantenservice van de supermarktketen. Op www.ah.nl/klantenservice vindt u diverse mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met de klantenservice van Albert Heijn.

Bron: Albert Heijn, 12 november 2020