Terughaalactie Garden of Life Organic Raw Protein Chocolate

Leverancier MCO Health heeft besloten om een partij Garden of Life Organic Raw Protein Chocolat terug te roepen. In het product zijn mogelijk gluten aanwezig, terwijl dit niet op de verpakking vermeld staat.

De terughaalactie geldt voor de verpakkingen met batchcode 7150-1C1 en vervaldatum 05-2019. De producten zijn verkocht in de winkels van Holland&Barrett (voorheen De Tuinen),  Vitaminstore en via de webwinkels www.bodyenfitshop.nl, www.koopjesdrogisterij.nl en www.gardenoflife.nl.

Door de aanwezigheid van gluten is deze batch van het product niet geschikt voor mensen met een glutenintolerantie of coeliakie.

Als u het product in huis heeft van de betreffende productiebatch, dan kunt u het product terugsturen naar onderstaand adres:

Garden of Life
Customer Service
Antwoordnummer 1648
1300AW Almere

Een postzegel is niet nodig, maar vermeldt wel uw naam, adres en bankrekeningnummer. U ontvangt een verpakking uit een batch waarin geen gluten zitten, of het aankoopbedrag retour.

Voor meer informatie over deze terughaalactie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Leenen via telefoonnummer 036 – 546 09 17 of per e-mail via info@gardenoflife.nl.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), Garden of Life, 26 juni 2018