Terughaalactie Neutral Roll-on deodorant

Terughaalactie Neutral Roll-on deodorantUnilever Benelux meldt dat er in sommige verpakkingen Neutral Roll-On deodorant 50ml (streepjescode 8710522023471) het micro-organisme Burkholderia zit. Het betreft uitsluitend de genoemde verpakkingen, en dan alleen de verpakkingen waarvan de code op de dop beginnen met de vier cijfers 4148 tot 4182.

Door de aanwezigheid van dit micro-organisme kunnen mensen ziek worden, en dan met name om mensen met een geringe weerstand (mensen die in het ziekenhuis liggen of Cystic Fibrosis patiënten). Als u in deze groep valt en deodorant hebt gebruikt uit de genoemde verpakkingen, dan kunt u het beste contact opnemen met uw arts.

Als u in het bezit bent van een betroffen verpakking van deze Neutral Roll-On deodorant, dan wordt u verzocht deze weg te gooien en het label aan de achterzijde op te sturen naar:

Neutral
Antwoordnummer 70559
3000WB Rotterdam

Een postzegel is niet nodig, maar vermeldt wel uw naam, adres, e-mail adres, telefoonnummer en IBAN-bankrekeningnummer.

Unilever Benelux benadrukt dat alleen dit specifieke product van Neutral betrokken is bij deze waarschuwing. Alle andere Neutral producten en Roll-on deodorant met een andere cijfercode kunt u veilig gebruiken.

Voor meer informatie over deze terughaalactie kunt u contact opnemen met Neutral Consumenten Service via telefoonnummer0800 – 02 00 524 (gratis).

Bron: Spits